Historia

Lost Tribe MC luokitellaan sarjaan moottoripyöräkerhot ja sen toiminta on käynnistynyt syksyllä 2007.
Kerholiivit on hyväksytty Biker Meetingissä Forssassa 13.10.2007.
Kerhon perustamishetkellä enemmistö sen jäsenistä on harrastanut moottoripyöräilyä, pyörien rakentelua, sekä kaikenlaista bilettämistä yhdessä useamman vuoden ajan.
Idea oman kerhon perustamisesta oli hiipinyt toistuvasti keskusteluihin matkan varrella, kun sitten lopultakin tutuksi tulleella prätkäporukalla etsittiin omia tallitiloja. Eikä aikaakaan, niin oli kerhon perustaminen enää paperitöitä vaille valmis.
Lost Tribe MC:n nimen taakse voi kätkeytyä suuria sankaritarinoita tai jotain vieläkin suurempaa mystiikkaa.
Tämä jäänee heimon perustajajäsenistön omaan tietoon…

TOIMINTA

Lost Tribe MC:n toiminta on perinteistä kerhotoimintaa.
Heimon tarkoitus on tulla parhaansa mukaan toimeen kaikkien moottoripyörä kerhojen ja yleensäkin moottoripyöräilystä kiinnostuneiden karvanaamojen kanssa.

Vuokraamme myös tallillamme talvisäilytys- ja remppapaikkoja muille motoristeille. Jos tarvitset lämmintä ja siistiä paikkaa moottoripyöräsi talvisäilytykseen, tai haluat rassailla ja customoida menopeliäsi uuteen uskoon valoisassa ja lämpimässä hallissa, ota meihin yhteyttä sähköpostilla (osoite etusivulla), mutta muista hyvissä ajoin ennen ajokauden päättymistä, että paikkoja on rajoitetusti.

Tämä heimo ei etsi, eikä kosiskele uusia veljiä riveihinsä, vaan paikka täytyy ansaita omalla aktiivisella toiminnallaan.
Jäsenyys vaatii myös kahden suosittelijan kerhon sisältä ja jäsenyyttä edeltää aina Prospect aika, jonka pituutta ei etukäteen määritellä.